Personal Body Coach ®

Deze opleiding wordt gegeven door:

Paul Bosma
Docent herstel

Milou Eisink
Docent voeding

Denise Horsthuis
Docent gedrag

150+

Gingen je voor

Gratis (t.w.v. 979 euro)

Wanneer je zelf minimaal 6 maanden ervaring hebt als deelnemer van Personal Body Plan en nog steeds actief bent

Let op! Beperkte plekken beschikbaar.

Word Personal Body Coach ® Volg Personal Body Plan

Van deelnemer tot gecertificeerd professional

Er zijn meer mensen die coaching nodig hebben dan dat er professionals zijn die coaching kunnen verstrekken. Hoe meer professionals we opleiden hoe meer mensenlevens we in positieve zin kunnen veranderen. Als Personal Body Coach maak je het verschil. Daarom verstrekken wij de opleiding tot Personal Body Coach gratis (ter waarde van 979 euro), indien je voldoet aan de voorwaarden.

Wat is een Personal Body Coach?

Als Personal Body Coach word je opgeleid tot zelfstandig online lifestyle coach en mag je deelnemers van Personal Body Plan op afstand begeleiden. De experts zijn verantwoordelijk voor het samenstellen van het persoonlijke en inhoudelijke plan en jij als Personal Body Coach ondersteunt, begeleidt, inspireert en motiveert deelnemers vervolgens om alles uit hun Personal Body Plan en zichzelf te halen. Coaching doe je zowel reactief als (pro-)actief.

Als Personal Body Coach fungeer je als zelfstandig ondernemer en bouw jij je eigen bedrijf op het platform van Personal Body Plan. Wij verstrekken je alle inhoudelijke en business tools. Je kunt werken waar en wanneer je wilt, want de coaching is volledig op afstand. De diensten die jij verleent als Personal Body Coach zijn te combineren met een vaste baan of andere opdrachten, maar je kunt er ook voor kiezen om van coaching je primaire inkomstenbron te maken.

Voor wie is de opleiding tot Personal Body Coach?

Om in aanmerking te komen voor de opleiding tot Personal Body Coach is het een voorwaarde dat je zelf minimaal 6 maanden ervaring hebt als deelnemer van Personal Body Plan en nog steeds actief bent. De kennis die jij hebt opgedaan in je eerste zes maanden Personal Body Plan bieden jou een basis om te starten met de opleiding.

Als je aan deze minimale voorwaarden voldoet dan maak je kans om de opleiding tot Personal Body Coach te mogen volgen. Je geeft je interesse aan door op de button met ‘Word coach’ te klikken en het contactformulier in te vullen. Periodiek start er een nieuwe lichting en er zijn per lichting maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Hoe word ik een Personal Body Coach?

1. Maak je interesse bekend via de button ‘Word Coach’. Hier word je gevraagd om een motivatiebrief en een CV te sturen, zodat onze Coach Lead kan beoordelen of je geschikt bent om te starten.

2. Vanwege het beperkt aantal plekken en de selectie-eisen kunnen we niet iedereen direct toelaten tot de opleiding. Wanneer je geschikt wordt bevonden dan word je toegevoegd aan de wachtlijst met potentiële coaches. Gezien het beperkte aantal plekken per lichting is het belangrijk om je snel aan te melden.

3. Ben je geselecteerd om deel te nemen aan Personal Body College, neemt onze Coach Lead contact met je op om je te informeren over de voorwaarden om Personal Body Coach te worden. Je dient hiermee akkoord te gaan om te kunnen starten met de opleiding tot Personal Body Coach.

4. Ga je akkoord met de voorwaarden, dan zal de Coach Lead jou de kennisdocumenten en webinars toesturen. Hiermee kun jij je voorbereiden op de offline workshop en de online toets, die je in de week na de workshop kunt maken. De offline workshop vindt plaats op Changing Life HQ in Amsterdam Noord. Aanwezigheid bij de workshop is verplicht.

5. Je hebt twee kansen om de toets te behalen. Je behaalt de toets wanneer je minimaal 75% van de vragen correct hebt beantwoord. Je maakt de toets online in de week na de offline workshop, op een moment die jij zelf kiest. Je hebt 2,5 uur de tijd om de toets te maken. Na het maken van de toets ontvang je direct de uitslag. Alleen na het behalen van de toets kun je starten als Personal Body Coach.

Na het behalen van de toets ben je gecertificeerd om de volgende plannen te coachen, voor zowel het Original (wekelijkse coaching) als het Premium abonnement (dagelijkse coaching):

  • Personal Fat Burning Plan
  • Personal Fat Ripping Plan
  • Personal Muscle Shaping Plan
  • Personal Muscle Building Plan
  • Personal Wedding Plan

Om andere plannen te kunnen coachen, dien je aanvullende modules binnen Personal Body College te volgen.

6. Binnen een week na het slagen voor de toets verstrekken wij jou de hulpmiddelen om te gaan coachen. Denk hierbij aan een eigen coach profielpagina op de website en Coach Dashboard waarmee je jouw deelnemers coacht om deelnemers te werven. Zodra jouw coachprofiel online staat, kunnen potentiële deelnemers jou kiezen als Personal Body Coach voor bovenstaande vijf plannen binnen zowel het Original als Premium abonnement.

Hoe zwaar is de opleiding tot Personal Body Coach?

De opleiding is evidence-based en samengesteld door ons team van experts die onder andere bestaat uit bewegingswetenschappers en voedingsdeskundigen. Zij fungeren ook als de docenten tijdens de opleiding. De opleiding ziet er globaal als volgt uit:

  • 5 verschillende inhoudelijke modules (de 4 pijlers gedrag, voeding, training en herstel en coaching)
  • 4 online webinars voor de inhoudelijke modules gedrag, voeding, training en herstel
  • 1 offline workshop op het gebied van coaching
  • 1 online toets (2 delen: Theorie en Casuïstiek)

Hoe blijf ik als Personal Body Coach up-to-date qua kennis?

Als gecertificeerd Personal Body Coach blijven de experts je constant voorzien van nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap. Op deze wijze blijf je constant up-to-date van de laatste inhoudelijke kennis. Daarnaast krijg je van ons:

• Periodieke updates met actuele en evidence-based informatie
• Per kwartaal een coachbijeenkomst met theoretische en praktische workshops
• Personal Body Plan (zonder Personal Body Coach)

Bovendien blijven we het platform zowel inhoudelijk als technologisch constant doorontwikkelen en blijven we je voorzien van de businesstools om je eigen bedrijf verder uit te bouwen, zodat we gezamenlijk onze missie kunnen waarmaken.

Wat verdien ik als Personal Body Coach?

Coaching doe je in eerste instantie vanuit intrinsieke motivatie, omdat je anderen wilt helpen de beste versie van zichzelf te worden. Voor elke deelnemer die je coacht ontvang je een maandelijkse coachfee van 5-18 euro, afhankelijk de abonnementsvorm van de deelnemer. Wanneer je zelf deelnemers aanbrengt ontvang je een extra maandelijkse commissie bovenop de coach fee.

Je verdiensten zijn dus afhankelijk van het aantal deelnemers dat je coacht en het aantal deelnemers dat zich aanmeld via jouw persoonlijke coachcommissielink. Zodra jij start als Personal Body Coach, ontvang je van ons jouw persoonlijke coachcommissielink. Je hebt dus zelf invloed op je verdiensten door zelf deelnemers aan te dragen.

Ben jij er klaar voor om van je passie je beroep te maken? Meld je dan nu aan voor de gratis opleiding tot Personal Body Coach!

Word Personal Body Coach ®

P.S. Wil je ook graag aan de slag als Personal Body Coach, maar heb je nog geen Personal Body Plan gedaan voor minimaal 6 maanden? Start dan nu je plan.

Volg Personal Body Plan