Personal Body Coach ®

Deze opleiding wordt gegeven door:

Paul Bosma
Docent herstel

Milou Eisink
Docent voeding

Denise Horsthuis
Docent gedrag

150+

Gingen je voor

Gratis (t.w.v. 979 euro)

Wanneer je zelf minimaal 6 maanden ervaring hebt als deelnemer van Personal Body Plan en nog steeds actief bent

Let op! Beperkte plekken beschikbaar.

Word Personal Body Coach ® Volg Personal Body Plan

Van deelnemer tot gecertificeerd professional

Er zijn meer mensen die coaching nodig hebben dan dat er professionals zijn die coaching kunnen verstrekken. Hoe meer professionals we opleiden hoe meer mensenlevens we in positieve zin kunnen veranderen. Als Personal Body Coach maak je het verschil. Daarom verstrekken wij de opleiding tot Personal Body Coach gratis (ter waarde van 979 euro).

Wat is een Personal Body Coach?

Als Personal Body Coach word je opgeleid tot zelfstandig online lifestyle coach en mag je deelnemers van Personal Body Plan op afstand begeleiden. De experts zijn verantwoordelijk voor het samenstellen van het persoonlijke en inhoudelijke plan en jij als Personal Body Coach ondersteunt, begeleidt, inspireert en motiveert deelnemers vervolgens om alles uit hun Personal Body Plan en zichzelf te halen. Coaching doe je zowel reactief als (pro-)actief.

Als Personal Body Coach fungeer je als zelfstandig ondernemer en bouw jij je eigen bedrijf op het platform van Personal Body Plan. Wij verstrekken je alle inhoudelijke en business tools. Je kunt werken waar en wanneer je wilt, want de coaching is volledig op afstand. De diensten die jij verleent als Personal Body Coach zijn te combineren met een vaste baan of andere opdrachten, maar je kunt er ook voor kiezen om van coaching je primaire inkomstenbron te maken.

Voor wie is de opleiding tot Personal Body Coach?

Om in aanmerking te komen voor de opleiding tot Personal Body Coach is het een voorwaarde dat je zelf minimaal 6 maanden ervaring hebt als deelnemer van Personal Body Plan en nog steeds actief bent. De kennis die jij hebt opgedaan in je eerste zes maanden Personal Body Plan bieden jou een basis om te starten met de opleiding.

Als je aan deze minimale voorwaarden voldoet dan maak je kans om de opleiding tot Personal Body Coach te mogen volgen. Je geeft je interesse aan door op de button met ‘Word coach’ te klikken en het contactformulier in te vullen. Periodiek start er een nieuwe lichting en er zijn per lichting maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Hoe word ik een Personal Body Coach?

1. Nadat je jouw interesse via de button ‘Word Coach’ kenbaar hebt gemaakt neemt één van onze Coach Leads persoonlijk contact met je op om te achterhalen of je al 6 maanden Personal Body Plan hebt gedaan. Er wordt ook gevraagd om een motivatiebrief en een CV te sturen zodat wij kunnen beoordelen of je geschikt bent om te starten.

2. Vanwege het beperkt aantal plekken en de selectie-eisen kunnen we niet iedereen direct toelaten tot de opleiding. Wanneer je geschikt wordt bevonden dan word je toegevoegd aan de wachtlijst met potentiële coaches. Gezien het beperkte aantal plekken per lichting is het belangrijk om je snel aan te melden.

3. Nadat je de opleiding tot Personal Body Coach succesvol hebt afgerond en de toets hebt gehaald ontvang je een certificaat en mag je jezelf gecertificeerd Personal Body Coach noemen. Alleen als je het certificaat behaalt kun je starten als Personal Body Coach. Je krijgt slechts één herkansing voor de toets.

4. Binnen een week na de uitreiking van je certificaat verstrekken wij jou de hulpmiddelen om te gaan coachen. Denk hierbij aan een eigen Coach profielpagina op de website, Coaching Dashboard waarmee je jouw deelnemers coacht en de business tools zoals de Coach Marketing & Sales Guide om deelnemers te werven.

Hoe zwaar is de opleiding tot Personal Body Coach?

De opleiding is evidence-based en samengesteld door ons team van experts die onder andere bestaat uit bewegingswetenschappers en voedingsdeskundigen. Zij fungeren ook als de docenten tijdens de opleiding. De opleiding ziet er globaal als volgt uit:

• 2 weekenden met theoretische en praktische workshops
• 7 verschillende inhoudelijke modules (van voeding tot aan ondernemen)
• 1 online toets (2 delen: Theorie en Casuïstiek)

Naast de weekenden is het ook noodzakelijk om zelf te studeren. Dit is ongeveer 10 uur per week. We bieden daarbij zowel oefenstof aan in tekst als video.

• Opleidingsmanual bestaande uit 150+ pagina’s
• Online videomateriaal per inhoudelijke module (gedrag, voeding, training en herstel)

Hoe blijf ik als Personal Body Coach up-to-date qua kennis?

Als gecertificeerd Personal Body Coach blijven de experts je constant voorzien van nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap. Op deze wijze blijf je constant up-to-date van de laatste inhoudelijke kennis. Daarnaast krijg je van ons:

• Wekelijks een update met actuele en evidence-based informatie
• Per kwartaal een coach bijeenkomst met theoretische en praktische workshops
• Personal Body Plan – Zonder Coach

Bovendien blijven we het platform zowel inhoudelijk als technologisch constant door ontwikkelen en blijven we je voorzien van de business tools om je eigen bedrijf verder uit te bouwen zodat we gezamenlijk onze missie kunnen waarmaken.

Wat verdien ik als Personal Body Coach?

Coaching doe je in eerste instantie vanuit intrinsieke motivatie, omdat je anderen wilt helpen de beste versie van zichzelf te worden. Voor elke deelnemer die je coacht ontvang je een maandelijkse coach fee van 17-23 euro, afhankelijk van factoren zoals je ervaringsniveau. Wanneer je zelf deelnemers aanbrengt ontvang je een extra maandelijkse commissie bovenop de coach fee.

Je verdiensten zijn daarnaast afhankelijk van het aantal uur dat je beschikbaar bent als Personal Body Coach, het aantal deelnemers dat je coacht en het aantal deelnemers dat zich aanmeld via jouw Coach profielpagina op de website. Hier heb je zelf invloed op door alle stappen uit de Coach Marketing & Sales Guide te doorlopen.

Ben jij er klaar voor om van je passie je beroep te maken? Meld je dan nu aan voor de gratis opleiding tot Personal Body Coach!

Word Personal Body Coach ®

P.S. Wil je ook graag aan de slag als Personal Body Coach, maar heb je nog geen Personal Body Plan gedaan voor minimaal 6 maanden? Start dan nu je plan.

Volg Personal Body Plan